Break the wheel

Όσο αφορά το φιάσκο με τις εκλογές στη ΝΔ… Υπάρχει παρεξήγηση παιδιά. Ορισμένουν συνεχίζουν να πιστεύουν ότι το παιχνίδι είναι μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ και τώρα που ρεζιλεύτηκε η ΝΔ κερδίζει ο ΣΥΡΙΖΑ.. Το αιώνιο δίπολο.. Γιατί; Για να τα βρίσκετε πιο εύκολα; Δεν είναι τηλεκοντρόλ η πολιτική και τα πολιτικά θέματα της Ελλάδας. Το παιχνίδι είναι μόνο μεταξύ της Βαρεμάρας του κόσμου και της Απελπισίας του. Εκεί παίζεται το που θα κάτσει η μπίλια.
Αυτό που είδαμε να συμβαίνει ήταν καταρχήν εξαιρετική τύχη για τον κόσμο. Αποκαλύφθηκαν το τί ρεζίληδες είναι προτού κυβερνήσουν, ώστε ο κόσμος να έχει ακόμα λιγότερες δικαιολογίες. Όλοι οι βασιλιάδες γυμνοί είναι παιδιά. Όχι μόνο αυτοί, όλοι. Κι όχι μόνο γυμνοί, αλλά βλαμένοι κιόλας. Όλη αυτή η κάστα θυμίζει τη σάπια κατάσταση της βασιλειας στην Ευρώπη όπου είχαν κάτσει στους διάφορους θρόνους συγγενείς οι οποίοι μάλιστα παντρεύονταν μεταξύ τους για να διατηρήσουν την καθαρότητα της γραμμής του αίματος.. Γι αυτό βγήκαν όλοι ηλίθιοι, γι αυτό παρήκμασε η βασιλεία.. και οδηγηθήκαμε που; Στις επαναστάσεις.. Αυτό συμβαίνει αυτή τη στιγμή με την πολιτική κάστα της Ελλάδας.. Αλλά δεν συμβαίνει μόνο εδώ.. Και στην Ευρώπη αντίστοιχη σαπίλα υπάρχει. Το νέο αίμα που μπαίνει λίγο λίγο στην πολιτική δεν αρκεί για να αραιώσει το άρρωστο και να κάνει την Ευρώπη που ασθενεί να ξανανιώσει. Γι αυτό και βλέπετε αυτές τις μέρες τις εικόνες που βλέπετε.. Ένα σύνολο από ηλίθια ανδρείκελα, βαλμένα στις θέσεις τους για να κυβερνάνε οι τραπεζίτες και τα funds, να γίνονται πόλεμοι μακριά όχι στην αυλή μας για να βγάζουμε φράγκα από όλες τις γωνιές του πλανήτη. Το νέο αποικιοκρατικό μοντέλο.. Μόνο που οι παλιοί αποικιοκράτες ήταν και έξυπνοι και αδίστακτοι και τότε δεν υπήρχε ούτε internet ούτε η ανάγκη του φαίνεσθαι. Τους σφάζανε όλους και τελειώνανε..
Τώρα όλοι θα πληρώσουν τις αμαρτίες τους.. αλλά κι οι τιμωροί ένα μάτσο ηλίθιοι είναι απλώς είναι ζοσμένοι με εκρηκτικά, κρατάνε καλάσνικοφ και μιλάνε με zoiper στο κινητό για να μην τους παρακολουθεί η πεθερά τους.. Κι οι διάφοροι χαζοί ελπίζουν πως θα μπορέσουν πάλι να τους χειριστούν και να γυρίσουν το χάος με το μέρος τους.. Σύμβουλοι της Ρωσίας με τον Άσαντ. Σύμβουλοι των ΗΠΑ με τους αντάρτες.. Όλοι εναντίον του ισλαμικού κράτους δήθεν.. Ετοιμαστείτε για μπουμ. Αν ήθελαν πράγματι, θα έκλειναν την κάνουλα με τα χρήματα του ΙΚ από τη Σαουδική Αραβία. Αλλά αυτό δεν το θέλουν προφανώς..
Συμπέρασμα: Βασιλεύει η ηλιθιότητα.Τους αφήνουμε. Διαχειριστείτε το. Γύρω σας, στην οικογένειά σας, στην πολυκατοικία σας, στη γειτονιά σας. Και σταματήστε να τους σπονσοράρετε τους ηλίθιους. Που είχαν και το θράσος να βάλουν εισιτήριο για να φτιάξουν και πάλι ευκαιρία για μασαμπούκα ακόμα και σ’αυτό.. Κι εδώ λαμογιές και αρπακόλες..
Πόσο δύσκολο δηλαδή ήταν να το έχουν κάνει ένα μήνα πριν τεστ και να ξέρουν ότι παίζει σωστά εδώ και δύο εβδομάδες. Απλός χρονικός προγραμματισμός είναι. Αλλά δεν πειράζει. Συνεχίστε να προβληματίζεστε ποιον θα βρείτε να ψηφίσετε.
Τέλος αυτό. Καιρός να βρείτε ποιοι από μας πρέπει να βγουν μπροστά. Αυτή η κάστα τέλειωσε. Πέθανε. Θάψτε την.
Break the wheel.